Loading. Please wait...
search

Webdesign

Fotostudio Enjoy als full-service Webdesign-buro. Misschien gek denkt u? Anno 2023 kunnen we dit als professioneel product aanbieden. We verzorgen het gehele traject van een briefing tot de Live-datum van uw nieuwe website. We bouwen een Content Management Systeem (CMS) op in WordPress zodat uzelf in staat bent bepaalde informatieve pagina’s te corrigeren. De instructie om hierin te kunnen werken zit ook in ons pakket.

Voor een 100% responsive Webdesign maken we gebruik van een functioneel en uniek WP Thema. In dit thema bouwen we uw website met behulp van unieke foto’s, logo’s, grafische elementen en uw eigen teksten. U kunt meekijken  en ondersteunen in een ONLINE omgeving. Met de fotografie werk ik natuurlijk samen met mijn partner Ingrid van Heteren. Zij maakt de mooiste sfeer-, portret- & packshots voor uw site. Voor de content van logo’s, grafische elementen, korte videoclips e.d. maak ik gebruik van de Adobe Creative Cloud applicaties.

Het technische Webdevelopment deel wordt uitgevoerd door mijn partner Bert Bohlmeijer van Bohlding.nl. Hij is een WordPress webontwikkelaar en produceert een breed scala van oplossingen. Dankzij zijn jarenlange ervaring, kan hij ons ondersteunen met de nodige kennis en oplossingen om het beste resultaat uit uw ideeën te halen.
Voor de SEO werk ik samen met Partner Grizzly New Marketing; een zoekmachine marketingbureau en heeft jarenlange ervaring met zoekmachine positionering.

Greep van de laatste creaties – LIVE:
Jetze Plat, Paralympic Champion
Hortus Supplies international
Blomdesign
Van Altena Consulting
Yoga by Jo
Aemstelhorst Accountantskantoor
Tandarts Bosboom Uithoorn
Ilse Lek – Skitalent
Marco van Tintelen • PLTS Program Director / Trainer
Snelpensioensinzicht
Menno van Tilburg Personaltrainingamstelveen
Tandarts van der Jagt
Mexsedia Junior Creatief
Haaronderweg Kapster
Rerum Real Estate


www.ilselek.nl
www.tandartsbosboom.nl
marcovantintelen.nl
www.westeinder.nl
www.nielplt.nl
Story Thumbnails Thumbnails Like 52

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Columns/Rows
Sliding Direction
Tile Size
Tile Style
Show Panel
Customize